×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse kroonprinses Mette-Marit viert verjaardag

  Prinses viert 46e verjaardag in familiekring

  Noorse kroonprinses Mette-Marit viert verjaardag

  Felicitaties voor de Noorse kroonprinses Mette-Marit, ze viert maandag haar 46e verjaardag. Dat doet de vrouw van kroonprins Haakon volgens Noorse media in familiekring.

  Met de verjaardag van Mette-Marit zit de zomervakantie erop voor haar gezin. Voor haar oudste dochter prinses Ingrid Alexandra is het de eerste schooldag op haar nieuwe school Uranienborg in de buurt van het paleis in Oslo. Haakon en zijn vader koning Harald beginnen de werkweek met een audiëntie voor de Noorse legerleider.

  De afgelopen weken genoot Mette-Marit van de zomervakantie op het Noorse dwergeiland Dvergsøya voor de kust van Kristiansand in het zuiden van Noorwegen. Recent deelde ze op Instagram ook foto’s en video’s van haar fietstocht langs de Rallarvegen, een uitdagende fietsroute langs een deel van de spectaculaire spoorlijn tussen Oslo en Bergen.

  Vorig jaar werd bij Mette-Marit een chronische longziekte vastgesteld. Het gaat om een ongebruikelijke variant van longfribrose. Omdat de aandoening nu zo’n impact heeft op haar dagelijks leven, verschijnt ze minder in het openbaar.

  19 augustus 2019 - 16:23