×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse kroonprins Haakon naar Winterspelen

  Noorse kroonprins Haakon naar Winterspelen

  Kroonprins Haakon van Noorwegen gaat drie dagen naar de Olympische Spelen in Pyeongchang in Zuid-Korea. Haakon zal de Noorse atleten aanmoedigen bij het alpineskiën, langlaufen, curling, ijshockey en schaatsen.


  De 23e Olympische Winterspelen worden gehouden in de stad Pyeongchang in Zuid-Korea van 9 tot 25 februari 2018. Haakon gaat van dinsdag 13 februari tot en met donderdag 15 februari. Op woensdag 14 februari is de Noorse kroonprins in het Olympisch Dorp.

  Vier jaar geleden was Haakon ook bij de Olympische Spelen in Sotsji, net als zijn ouders koning Harald en koningin Sonja. De komst van het Noorse koningspaar naar Pyeongchang is nog niet bevestigd.

  6 februari 2018 - 09:52