×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse gouden bruiloft wordt familiefeest

  Noorse gouden bruiloft wordt familiefeest

  Het Noorse koningspaar heeft even genoeg gefeest. Dat zeggen koning Harald en koningin Sonja in een televisie-interview dat met de kerst wordt uitgezonden en waarin ze samen terugblikken op het afgelopen jaar. In het komend jaar zijn Harald en Sonja vijftig jaar getrouwd, maar de gouden bruiloft wordt een intiem familiefeest benadrukte de koning.


  Dat het gouden huwelijk op 29 augustus 2018 niet groots wordt gevierd had een goede reden, verduidelijkte koningin Sonja. Vorig jaar is uitgebreid stilgestaan bij het zilveren regeringsjubileum en dit jaar zijn tal van festiviteiten georganiseerd ter gelegenheid van de tachtigste verjaardagen van koning en koningin.

  'We hebben genoeg feesten gehad', zei de koningin tegen televisiezender NRK. 'We houden het binnen de familie.'

  24 december 2017 - 13:55