×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noors koningspaar op excursie met kleinkinderen

  Harald en Sonja nemen familie mee naar vesting Vardøhus

  Noors koningspaar op excursie met kleinkinderen

  De Noorse koning Harald en zijn vrouw koningin Sonja vinden het belangrijk om hun kleinkinderen kennis te laten maken met het uitgestrekte noorden van Noorwegen. Dat zei het koningspaar in een kort gesprek met televisiezender NRK nadat de hele koninklijke familie in het weekeinde was aangetroffen bij uitstapjes in Finnmark, bij de Noors-Russische grens.


  Voor kroonprins Haakon en zijn gezin betekende het familie-uitstapje dat snel warme kleding moest worden ingepakt na een zeer zonnige cruise op de Middellandse Zee waar zij eerder in de week nog door paparazzi waren gefotografeerd op het luxe-jacht Mia Elise.

  Naast het kroonprinselijk gezin waren ook prinses Märtha Louise en haar man Ari Behn met hun drie dochters meegekomen naar Noord-Noorwegen, waar onder meer de vesting van Vardø werd bezocht. "Het is niet vaak dat we de hele familie bij elkaar hebben en we wilden de kleinkinderen graag dit deel van het land laten zien", aldus koning Harald.

  10 augustus 2015 - 16:29