×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noors koningspaar na ongeluk niet naar Zweden

  Noors koningspaar na ongeluk niet naar Zweden

  Het Noorse koningspaar ziet af van deelname aan de festiviteiten in Stockholm ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van koning Carl Gustaf. Dat melden Noorse media vrijdagavond.


  Ook het kroonprinselijk paar gaat niet naar het feest. Reden is het dodelijke helikopterongeluk dat vrijdag in Noorwegen plaatsvond. Bij de crash in de buurt van Bergen kwamen waarschijnlijk alle dertien inzittenden om. De koning heeft op zijn website zijn medeleven betoond met de families van de slachtoffers.

  Van de koninklijke familie gaan alleen prinses Märtha Louise en haar man Ari Behn nog naar Zweden. Daar is vrijdagavond een groot muzikaal festijn in het Noords museum, waarbij onder anderen prins Albert van Monaco aanwezig is. Zaterdag, de eigenlijke verjaardag van de koning, zijn er de hele dag festiviteiten die hun hoogtepunt vinden in een galadiner in het Koninklijk Paleis. Daar werden ook de Noorse gasten verwacht.

  29 april 2016 - 19:52