×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noors koningspaar bezoekt Italië

  Noors koningspaar bezoekt Italië

  Het Noorse koningspaar is woensdag begonnen aan een driedaags staatsbezoek aan Italië. Voor het Quirinale in Rome werden koning Harald en koningin Sonja begroet door president Sergio Mattarella en zijn dochter Laura.


  Na de ontvangst  was er een privéonderhoud in het paleis, dat vroeger toebehoorde aan de pausen en daarna de Italiaanse koningen. Op het programma van het koningspaar stond verder een lunch met premier Matteo Renzi in het Palazzo Chigi, het kantoor van de regeringsleider in het hartje van Rome, en ontmoetingen met de voorzitters van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden.
  De eerste dag van het bezoek wordt besloten met een staatsbanket in het Palazzo di Quirinale, aangeboden door de Italiaanse president.
   

  6 april 2016 - 14:33