Noors hof zoekt nieuwe butler

De Noorse koning Harald en koningin Sonja zijn op zoek naar een nieuwe butler. Op de website van het hof is woensdag een vacature geplaatst.

In de vacature valt te lezen dat de nieuwe assistent-butler vooral in het koninklijk paleis in Oslo zal werken, maar ook in andere koninklijke locaties en op privélocaties van de royals. Het dagelijkse werk van de nieuwe medewerker zal onder meer bestaan uit het assisteren van de hoofdbutler. Dat zijn werkzaamheden op het administratieve vlak, huishoudelijke klussen en het voorbereiden en plannen van evenementen.
"We zoeken een servicegerichte werknemer, die flexibel en sociaal vaardig is", valt te lezen in de vacature. "De assistent-butler moet zelfstandig en in een team kunnen werken en loyaal en discreet zijn." Daarbij moet de nieuwe butler vloeiend Noors en Engels spreken, gecertificeerd bediende zijn, in het bezit zijn van een rijbewijs, goede schrijftelijke presentatievaardigheden hebben en ervaring in een hotel of restaurant is een pré.
Met de baan is een bedrag tussen de 44.000 euro en de 50.000 euro per jaar te verdienen. Dit hangt af van ervaring en kwalificaties. "We bieden een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om onder werktijd trainingen en cursussen te volgen."
Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatiebrief en cv tot 22 mei opsturen.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen