×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noors hof zoekt nieuwe butler

  Noors hof zoekt nieuwe butler

  De Noorse koning Harald en koningin Sonja zijn op zoek naar een nieuwe butler. Op de website van het hof is woensdag een vacature geplaatst.


  In de vacature valt te lezen dat de nieuwe assistent-butler vooral in het koninklijk paleis in Oslo zal werken, maar ook in andere koninklijke locaties en op privélocaties van de royals. Het dagelijkse werk van de nieuwe medewerker zal onder meer bestaan uit het assisteren van de hoofdbutler. Dat zijn werkzaamheden op het administratieve vlak, huishoudelijke klussen en het voorbereiden en plannen van evenementen.
  "We zoeken een servicegerichte werknemer, die flexibel en sociaal vaardig is", valt te lezen in de vacature. "De assistent-butler moet zelfstandig en in een team kunnen werken en loyaal en discreet zijn." Daarbij moet de nieuwe butler vloeiend Noors en Engels spreken, gecertificeerd bediende zijn, in het bezit zijn van een rijbewijs, goede schrijftelijke presentatievaardigheden hebben en ervaring in een hotel of restaurant is een pré.
  Met de baan is een bedrag tussen de 44.000 euro en de 50.000 euro per jaar te verdienen. Dit hangt af van ervaring en kwalificaties. "We bieden een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om onder werktijd trainingen en cursussen te volgen."
  Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatiebrief en cv tot 22 mei opsturen.
   

  29 april 2015 - 12:25