×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe vriend voor prinses Alexandra

  Nieuwe vriend voor prinses Alexandra

  Prinses Alexandra heeft een nieuwe vriend, graaf Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Dat meldt het Deense weekblad Billed Bladet in de editie van deze week. 'We zijn heel, heel gelukkig. Het voelt heel goed', citeerde het blad de graaf en hofjachtmeester van Alexandra's tante de Deense koningin Margrethe.


  Prinses Alexandra (46) is de oudste dochter van prinses Benedikte en de eerder dit jaar overleden prins Richard zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg. In mei maakte ze bekend dat er einde was gekomen aan haar huwelijk met graaf Jefferson von Pfeil und Klein-Ellguth met wie ze in 1998 op het koninklijk vakantieverblijf Gråsten Slot was getrouwd.

  Graaf Michael heeft ook al een huwelijk achter de rug. Vorig jaar scheidde hij van zijn vrouw Caroline Søeborg. De graaf beheert sinds 1994 Egeskov Slot op Funen en heeft er een toeristische topattractie van gemaakt. Koningin Margrethe gaf hem in 2006 de eretitel van Hofjægermester, die traditioneel aan adellijke grootgrondbezitters wordt verleend.

  29 september 2017 - 15:07