×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s jarige prinses Astrid

  Nieuwe foto’s jarige prinses Astrid

  Het Noorse koningshuis heeft vrijdag twee nieuwe foto's van prinses Astrid gepubliceerd. De beelden zijn vrijgegeven naar aanleiding van de 85e verjaardag van de oudere zus van koning Harald, komende zondag.


  Op een van de foto's poseert Astrid samen met haar hondje. Op het tweede beeld staat ze in de gang van het koninklijk paleis. De foto's zijn gemaakt door hoffotograaf Sven Gjeruldsen.

  Astrid werd op 12 februari 1932 geboren in Oslo als tweede dochter van kroonprins Olaf, die later koning werd, en kroonprinses Märtha. Ze is vernoemd naar haar tante koningin Astrid van België.

  10 februari 2017 - 15:09