×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s gezin Madeleine van Zweden

  Leonore en Nicolas zijn engeltjes'

  Nieuwe foto’s gezin Madeleine van Zweden

  Prinses Madeleine van Zweden en haar echtgenoot Chris O'Neill hebben in de koninklijke zomerresidentie Solliden foto's laten maken van hun gezinnetje. De twee poseerden met hun dochtertje Leonore (2) en zoontje Nicolas, die op 15 juni jl. ter wereld kwam.


  De vaste fotografe van het gezin, Brigitte Grenfeldt, fotografeerde het gezin op het eiland Öland, waar de Zweedse koninklijke familie al sinds jaar en dag een zomerverblijf heeft. Het is voor koning Carl Gustaf en koningin Silvia en hun kinderen traditie om de eerste weken van de zomervakantie daar door te brengen. Opvallend is wel dat er nog geen foto van het hele gezin is vrijgegeven. Op de plaatjes zijn Leonore en Nicolas niet samen te zien.

  Prinses Madeleine deelde de nieuwe foto's van haar gezin ook zelf, via haar Facebookpagina. Daarbij schreef ze: 'Ik ben dankbaar een moeder van twee kinderen te zijn. Leonore en haar broertje Nicolas zijn allebei engeltjes.'

  27 juli 2015 - 10:34