Placeholder

Nieuwe foto’s Carl Philip en Sofia

Het aftellen is begonnen, over een maand geven de Zweedse prins Carl Philip en zijn verloofde Sofia Hellqvist elkaar het jawoord. Sinds maandagmorgen zijn op de website van het Zweedse hof speciale pagina's ingericht voor de bruiloft, waar onder meer nieuwe foto's van het stel te zien zijn.

De foto's zijn door Mattias Edwall gemaakt in de balzaal Vita Havet ('de Witte Zee') van het Koninklijk Paleis van Stockholm. Op de site is verder informatie te vinden over de aanstaande bruiloft, zoals het programma en een beschrijving van de kerk van het Koninklijk Paleis waar de plechtigheid zal plaatsvinden. Ook zijn er biografieën van het bruidspaar te lezen, aangevuld met foto's uit het privéarchief van Sofia.

Komende zondag gaan Carl Philip en Sofia in ondertrouw tijdens een dienst in de kerk van het Koninklijk Paleis. Op vrijdag 12 juni gaan dan de echte feestelijkheden van start met een privédiner, een dag later gevolgd door de huwelijksvoltrekking, een rijtoer door de binnenstad van Stockholm en een galadiner in het Koninklijk Paleis.