×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto, want prinses Madeleine verhuist naar Florida

  Prinses Madeleine van Zweden verhuist met haar gezin naar de Verenigde Staten. Ze vertrekt in het najaar naar Florida, zo heeft het Zweedse hof donderdag bekendgemaakt.


  Het gezin woont nu nog in Londen. In Amerika zal Madeleine haar werkzaamheden voor de World Childhood Foundation voortzetten, al zal ze zich nu meer op de Amerikaanse activiteiten richten. Ook voor Madeleines man Chris O'Neill zijn er geen belemmeringen. Hij kan zijn eigen bedrijf ook vanuit de VS runnen.

  Tegelijkertijd met het nieuws deelde het Zweedse Koninklijk Huis een nieuwe foto van het gezin van Madeleine en Chris, met daarop ook de jongste telg prinses Adrienne. Het zomerse beeld is gemaakt door Lena Ahlström, die vaker fotografeert voor de koninklijke familie.

  2 augustus 2018 - 16:30