×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto, want prinses Madeleine verhuist naar Florida

  Prinses Madeleine van Zweden verhuist met haar gezin naar de Verenigde Staten. Ze vertrekt in het najaar naar Florida, zo heeft het Zweedse hof donderdag bekendgemaakt.


  Het gezin woont nu nog in Londen. In Amerika zal Madeleine haar werkzaamheden voor de World Childhood Foundation voortzetten, al zal ze zich nu meer op de Amerikaanse activiteiten richten. Ook voor Madeleines man Chris O'Neill zijn er geen belemmeringen. Hij kan zijn eigen bedrijf ook vanuit de VS runnen.

  Tegelijkertijd met het nieuws deelde het Zweedse Koninklijk Huis een nieuwe foto van het gezin van Madeleine en Chris, met daarop ook de jongste telg prinses Adrienne. Het zomerse beeld is gemaakt door Lena Ahlström, die vaker fotografeert voor de koninklijke familie.

  2 augustus 2018 - 16:30