×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Naturreservaat blundert met naam Carl Philip

  Naturreservaat blundert met naam Carl Philip

  Een Zweeds natuurreservaat heeft een pijnlijke misser gemaakt met een cadeau voor prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia. Ter gelegenheid van hun huwelijk vorig jaar juni is in het park een stenen bankje neergezet inclusief inscriptie.


  Op de rode plaquette staat de naam van Carl Philip echter geschreven als Carl-Philip, met streepje. Expressen noemt de fout 'een beschamende misser'. Volgens de Zweedse krant kostte het bankje bijna 27.000 kroon, zo'n 2800 euro.

  Het bankje staat in het natuurreservaat Hykjeberg, in de provincie Dalarnas län. Het is er nu pas neergezet omdat het gebied vorig jaar nog niet klaar was. De makers hebben in theorie nog tijd om de fout te herstellen. Volgende week vrijdag komen Carl Philip en Sofia naar het park toe om het officieel als natuurreservaat te openen.

  23 september 2016 - 15:11