×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Naturreservaat blundert met naam Carl Philip

  Naturreservaat blundert met naam Carl Philip

  Een Zweeds natuurreservaat heeft een pijnlijke misser gemaakt met een cadeau voor prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia. Ter gelegenheid van hun huwelijk vorig jaar juni is in het park een stenen bankje neergezet inclusief inscriptie.


  Op de rode plaquette staat de naam van Carl Philip echter geschreven als Carl-Philip, met streepje. Expressen noemt de fout 'een beschamende misser'. Volgens de Zweedse krant kostte het bankje bijna 27.000 kroon, zo'n 2800 euro.

  Het bankje staat in het natuurreservaat Hykjeberg, in de provincie Dalarnas län. Het is er nu pas neergezet omdat het gebied vorig jaar nog niet klaar was. De makers hebben in theorie nog tijd om de fout te herstellen. Volgende week vrijdag komen Carl Philip en Sofia naar het park toe om het officieel als natuurreservaat te openen.

  23 september 2016 - 15:11