×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit weer aan het werk na operatie

  Met Haakon bij conferentie ontwikkelingssamenwerking

  Mette-Marit weer aan het werk na operatie

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit had vandaag haar eerste openbare optreden na de operatie aan haar nekhernia. Samen met haar man, kroonprins Haakon, was ze vandaag in Oslo aanwezig bij een conferentie van Norad over ontwikkelingssamenwerking. Mette-Marit interviewde er de 74-jarige arts Tore Godal, die zich al jarenlang inzet voor toegankelijke gezondheidszorg.


  Aan het begin van het interview verplaatste Mette-Marit haar stoel, zodat ze Godal recht aan kon kijken. De prinses wilde zo voorkomen dat ze last zou krijgen van haar nek. Ook droeg ze gemakkelijk zittende sportschoenen. Verder leek Mette-Marit goed hersteld van de operatie. Goedgehumeurd ondervroeg ze de arts over zijn succesverhaal. Tore Godal heeft de afgelopen jaren veel geld binnengehaald voor vaccinatieprogramma’s tegen malaria.

  11 december 2013 - 12:35