×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit verkoopt kleding op internet

  Opbrengst naar goed doel

  Mette-Marit verkoopt kleding op internet

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit verkoopt haar oude kleren op internet. Ze herstelt op dit moment thuis van een herniaoperatie, maar dit weerhoudt haar er niet van om vanachter de computer toch te werken. Op de site Bloppis.no biedt ze 22 kledingstukken te koop aan. De complete opbrengst gaat naar 'Miljøagentene', een organisatie die milieubewustzijn wil stimuleren bij kinderen.


  Mette-Marit wil met de verkoop een voorbeeld stellen: ‘We kunnen veel van onze kleren hergebruiken in plaats van ze weg te gooien. Bescherm het milieu op een makkelijke en leuke manier.’ Anderhalf jaar geleden bood de kroonprinses ook kleren aan op internet, zowel van haarzelf als van haar dochter Ingrid Alexandra. Ze raakten in recordtijd verkocht.

  De kledingstukken zijn te vinden op www.bloppis.no

  25 november 2013 - 14:30