×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit shopt in kringloopwinkel

  Mette-Marit shopt in kringloopwinkel

  Mette-Marit shopte donderdag in een bijzondere winkel. De Noorse kroonprinses nam een kijkje bij Normisjon, een nieuwe kringloopwinkel in Oslo. Mette-Marit mocht de winkel officieel openen.


  Na de opening kreeg Mette-Marit een rondleiding door de winkel, die wordt gerund door zo’n twintig jongeren en studenten die vrijwillig achter de toonbank staan. De winkel die de kroonprinses opende, is de negende van Normisjon in Noorwegen. Het is de eerste die alleen tweedehands kleding en accessoires verkoopt.

  De opbrengst van de verkoop gaat naar onderwijsprojecten voor kinderen in Bangladesh en India. Daarnaast hoopt Normisjon het winkelend publiek te verbinden door een kopje koffie aan te bieden. Ook Mette-Marit slaagde, de kroonprinses ging naar huis met een tweedehands jurk.

  10 maart 2017 - 07:07