×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit onder het mes

  Noorse kroonprinses nog deze week geopereerd aan nekhernia

  Mette-Marit onder het mes

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit wordt nog deze week geopereerd om haar nekhernia te verwijderen en de druk op haar zenuwen te verminderen. Dat maakte het Noorse hof vanmiddag bekend. De ingreep zal plaatsvinden in het Rijksziekenhuis van Oslo.


  De artsen van de prinses hebben haar aangeraden deze ingreep zo snel mogelijk uit te voeren. Na de operatie zal Mette-Marit enkele dagen in het ziekenhuis moeten blijven.

  Na een periode van herstel zal ze beginnen aan haar revalidatieprogramma. Het is volgens het Noorse hof nog te vroeg om te beslissen of haar ziekteverlof verlengd wordt. Kroonprins Haakon heeft vanwege de operatie van zijn vrouw zijn geplande reis naar de Verenigde Staten afgezegd.

  Mette-Marit heeft last van nekklachten sinds een val tijdens een bezoek aan Oekraïne, vijf jaar geleden. Ze liep toen een hersenschudding op en was drie weken uit de running. In oktober van dit jaar maakte het paleis bekend dat de prinses last had van een nekhernia en tot de kerstdagen geen officiële verplichtingen zou kunnen uitvoeren. Deze week is gebleken dat een operatie nodig is.

  13 november 2013 - 16:49