Mette Marit Met Nieuwe Bril

Mette-Marit laat zich weer zien – met nieuwe bril!

En ze ziet er ondanks haar chronische ziekte goed uit.

Enkele jaren geleden werd bij kroonprinses Mette-Marit de ziekte longfibrose vastgesteld. Ze is daar zelf altijd open over geweest. Door de ziekte kon ze zich minder inzetten dan ze zou willen.

Dat ze nog steeds aan het werk is, blijkt wel uit een foto die het Noorse koninklijk huis openbaar maakte. De prinses ontmoette virtueel culturele organisaties. Wat meteen opviel, en ook enthousiaste reacties uitlokte, was dat ze er opvallend goed uitziet – en een nieuwe bril heeft!

De kroonprinses ziet er zeker goed uit in haar nieuwe unieke en stoere monturen, waarin we haar nog niet eerder hebben gezien.

Het feit dat Mette-Marit de bijeenkomst kon bijwonen is ook een teken dat zij zich momenteel goed en energiek voelt, wat iedereen natuurlijk blij maakt om te zien en te horen!

Nog maar een paar dagen geleden ging Mette-Marit op een andere koninklijke missie, samen met haar man kroonprins Haakon. Het was de eerste keer in lange tijd dat ze in het openbaar te zien was, dus de nieuwe foto’s moeten een grote opluchting zijn geweest voor het Noorse volk, dat zich natuurlijk zorgen maakt over hun lieftallige kroonprinses.

LEES OOK:

LEUK: GROTE BROER MARIUS EN ZUSJE INGRID ALEXANDRA SAMEN OP DE FOTO

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Svensk Dam/detnorskekongehus