×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mary eert slachtoffers Parijs bij Franse ambassade

  Kroonprinses bij uitreiking mensenrechtenprijs

  Mary eert slachtoffers Parijs bij Franse ambassade

  De Deense kroonprinses Mary heeft haar medeleven betuigd aan de slachtoffers van de terroristische aanslagen in Parijs. De echtgenote van kroonprins Frederik legde bloemen bij de Franse ambassade in Kopenhagen.


  Mary woonde in de ambassade een prijsuitreiking bij. Voordat ze daarheen ging, legde ze een bos witte lelies voor de deur van het gebouw. Daar is na de aanslagen van 13 november in Parijs een bloemenzee ontstaan.

  Volgens Billed Bladet sprak de kroonprinses vervolgens kort met de Franse ambassadeur voor ze de uitreiking van de mensenrechtenprijs van de Franse ambassade bijwoonde. Die ging naar de Maternity Foundation, waarvan Mary beschermvrouw is.

  25 november 2015 - 13:52