×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mary leeft mee met slachtoffers Australië

  Mary leeft mee met slachtoffers Australië

  Het Deens kroonprinselijk paar heeft tijdens het bezoek aan Sydney medeleven betuigd aan de slachtoffers van de bosbranden die Australië teisteren. Prinses Mary omschreef de bosbranden als 'hartverscheurend', meldt The Sydney Morning Herald.


  Kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary begonnen donderdagochtend aan hun officiële bezoek aan het land. Bij het beroemde Opera House liet de prinses aan verslaggevers weten dat het koppel de situatie de afgelopen week nauwlettend in de gaten heeft gehouden vanuit Denemarken. "We willen onze innige deelneming betuigen aan de mensen die door de bosbranden zijn getroffen", zei Mary.

  De prinses sprak tevens haar bewondering uit voor de brandweerlieden. "We hebben groot respect voor de mensen die hard werken om deze enge bosbranden onder controle te krijgen." Volgens Mary blijft het verschrikkelijk als huizen en bezittingen door de vlammen worden verwoest, ook al zijn de bosbranden nou eenmaal onderdeel van het leven in Australië.

  24 oktober 2013 - 16:08