×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mary benoemd tot beschermvrouw van Deens zorgcongres

  Mary benoemd tot beschermvrouw van Deens zorgcongres

  De Deense kroonprinses Mary is benoemd tot beschermvrouw van het European Emergency Medical Services congres in Kopenhagen. Dat heeft het Deense hof bekendgemaakt. Op het congres, dat voor het eerst wordt gehouden, komen medisch onderzoekers en hulpverleners bij elkaar om de gezondheidszorg te bevorderen.


  Mary is vaker actief op het gebied van zorg. De prinses is betrokken bij verschillende Deense zorgorganisaties. Het congres wordt gehouden van 30 mei tot 1 juni.

  13 februari 2016 - 12:17