×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margrethe ontvangen door Indonesische president

  Deense koningin en prins-gemaal op staatsbezoek

  Margrethe ontvangen door Indonesische president

  Koningin Margrethe van Denemarken werd donderdag met ceremonieel vertoon ontvangen door de Indonesische president Joko Widodo en zijn echtgenote Iriana. Koningin Margrethe brengt op uitnodiging van de president een staatsbezoek aan Indonesië. Samen met hem inspecteerde ze de erewacht die stond opgesteld bij het Merdeka Paleis in Jakarta.


  Het doel van het staatsbezoek is de betrekkingen tussen Denemarken en Indonesië te versterken. Het is de eerste keer sinds de Indonesische onafhankelijkheid dat er een Deens staatsbezoek plaatsvindt. Een Deense handelsdelegatie reist mee om Deense diensten en producten onder de aandacht te brengen van Indonesië.

  Koningin Margrethe en prins-gemaal Henrik werken deels een gescheiden programma af. Ze laten zich bij hun reis vergezellen door de ministers van Buitenlandse Zaken en Energie.

  22 oktober 2015 - 10:37