×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margrethe, Frederik en Mary begroeten Macron in Kopenhagen

  Koningin Margrethe van Denemarken heeft dinsdag de Franse president Emmanuel Macron ontvangen. De vorstin wachtte hem op voor de deur van paleis Amalienborg in Kopenhagen. Het Franse staatshoofd, die zijn vrouw Brigitte bij zich had, trakteerde Margrethe bij de begroeting op een handkus.


  Het staatsbezoek van Macron aan Denemarken duurt twee dagen. Niet lang na aankomst stond direct al het eerste agendapunt op het programma. Samen met kroonprins Frederik legde Macron een krans bij het monument voor gevallen Deense soldaten op internationale missies. Later volgde een officiële receptie op het paleis, waarbij ook onder anderen prins Joachim en prinses Marie bij aanwezig waren, en een lunch.

  Op het programma staan ook een bezoek aan de Koninklijke Bibliotheek en een boottocht in de haven van Kopenhagen. De dag wordt afgesloten met een galadiner op Christiansborg Slot.

  28 augustus 2018 - 16:47