×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margrethe en Henrik hebben druk programma in Kroatië

  Deens koninklijk paar op staatsbezoek

  Margrethe en Henrik hebben druk programma in Kroatië

  De Deense koningin Margrethe en haar man prins-gemaal Henrik hebben woensdag, op de tweede dag van hun staatsbezoek aan Kroatië, een hoop activiteiten op de agenda staan. In de ochtend ging de koningin naar het museum van Volkenkunde terwijl haar echtgenoot een bijeenkomst van Deense en Kroatische bedrijven bijwoonde.


  Na haar bezoek aan het museum van Volkenkunde, waar ze een rondleiding kreeg, was de koningin aanwezig bij de opening van een regionaal diabetesforum. De Deense koningin gaf een toespraak tijdens de opening van de bijeenkomst.

  De koningin en haar man hebben zoveel bezoeken en afspraken op hun agenda staan dat ze af en toe even opsplitsen. Rond het middaguur troffen de twee elkaar weer bij de vestiging van een Deens farmaceutisch bedrijf in Zagreb. Daarna stond er een lunch op het programma. In de middag gaan de twee samen naar de kathedraal in de Kroatische hoofdstad.

  Aan het einde van de middag zijn de koningin en de prins-gemaal aanwezig bij de opening van het Zagreb Film Festival. Om 20.00 uur begint het diner in het Hotel Esplanade. Het paar is tot en met vrijdag 24 oktober in Kroatië. Ze zijn daar op uitnodiging van de president Ivo Josipović en zijn vrouw Tatjana.

  22 oktober 2014 - 13:52