×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madeleine betaalt kosten bevalling zelf

  Madeleine betaalt kosten bevalling zelf

  Prinses Madeleine en Chris O’Neill zullen alle kosten van de bevalling van hun derde kind zelf ophoesten. Dat heeft een woordvoerder van het koninklijk huis van Zweden laten weten. De prinses is hoogzwanger.


  Madeleine maakte zich een beetje zorgen over de stemming onder het Zweedse volk. Ze was bang dat er weer een discussie zou ontstaan over de kosten van het koninklijk huis. Normaal woont ze met haar familie in Londen. Voor de bevalling komt Madeleine over naar Stockholm. De prinses wil graag dichtbij haar ouders, broer en zus zijn en koos daarom voor een bevalling in haar eigen land.

  Door al voor de bevalling duidelijkheid te scheppen, hopen Madeleine en Chris alle kritiek voor te zijn. De vrees bestaat namelijk dat mensen Madeleine ervan betichten te willen profiteren van het Zweedse ziektekostensysteem. Volgens berekeningen kost een bevalling in het Scandinavische land tussen de 2000 en de 8000 euro, afhankelijk van eventuele complicaties. In Zweden hoeven mensen slechts een klein deel van dat bedrag zelf te betalen.

  5 maart 2018 - 09:27