×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria verlaat ziekenhuis

  Prinses Estelle ontmoet haar broertje

  Kroonprinses Victoria verlaat ziekenhuis

  Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man prins Daniel hebben samen met hun pasgeboren zoontje het ziekenhuis in Stockholm verlaten. Dat heeft het Zweedse hof bekendgemaakt.


  Victoria werd donderdagochtend opgehaald door Daniel en hun dochter prinses Estelle, die haar broertje voor het eerst kon bewonderen. Op de site van het Zweedse koningshuis is een foto geplaatst waarop het gezin is te zien. Daniel draagt daarop de maxi cosi met zijn zoon. Het stoeltje is afgedekt met een dekentje zodat de prins nog even verborgen blijft.

  De naam van het kind, dat woensdagavond ter wereld kwam, wordt later donderdag bekendgemaakt.

  Prinsessan Estelle har på morgonen besökt Karolinska sjukhuset och träffat sin lillebror. Hela familjen har nu lämnat sjukhuset och är hemma på Haga slott. Alla mår bra och är mycket glada.

  Posted by Kungahuset on Thursday, March 3, 2016

  3 maart 2016 - 10:33