×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary stuurt kinderen van school

  Kinderen studeren korte tijd in Zwitserland

  Kroonprinses Mary stuurt kinderen van school

  Mary en Frederik hebben besloten hun kinderen volgend jaar naar een andere school te sturen. De Deense kroonprinses en haar echtgenoot hebben ze ingeschreven bij een internationale school in Zwitserland. Dat heeft een woordvoerder van het Deense hof bevestigd aan lokale media.

  Het hof wilde verder geen details geven, maar Franse journalisten sneden het onderwerp woensdag wel aan tijdens het bezoek van het Deens kroonprinselijk paar aan Parijs. Mary vertelde dat hun vier kinderen slechts korte tijd in Zwitserland zullen blijven. “We zien het als een cadeau aan onze kinderen. Een cadeau dat ze samen kunnen delen en waar ze de rest van hun leven iets aan zullen hebben.”

  De 13-jarige Christian, de 12-jarige Isabella en de 8-jarige tweeling Vincent en Josephine starten in januari op hun nieuwe school.

  10 oktober 2019 - 16:34