×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary reikt bijzondere award uit

  Kroonprinses Mary reikt bijzondere award uit

  Kroonprinses Mary van Denemarken mocht zaterdagavond een bijzondere prijs uitreiken. De 44-jarige prinses was in Kopenhagen aanwezig bij een evenement dat in het teken stond van Wereld Kanker Dag. Ze had de eer om de Cancer Society’s Honorary Award uit te reiken.


  De award wordt sinds 2011 jaarlijks uitgereikt aan een persoon of groep die een bijzondere inspanning heeft geleverd op het gebied van kanker. Mary overhandigde de prijs aan professor Inge Marie Svane. De 52-jarige is een expert in de immunotherapie. Deze behandeling stimuleert een afweerreactie tegen kankercellen. Het versterkt of verandert je afweersysteem, waardoor het beter in staat is om kankercellen te doden.

  Het was al de vijfde keer dat Mary de ereprijs mocht uitreiken. De Deense kroonprinses viert zondag haar 45e verjaardag.

  4 februari 2017 - 21:53