×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary meest stijlvolle royal

  Koningin Máxima tweede

  De Deense kroonprinses Mary is door lezers van het Britse Hello! uitgeroepen tot meest stijlvolle royal. Koningin Máxima eindigde op de tweede plaats, de derde plek is voor de hertogin van Cambridge. Bijna dertigduizend lezers brachten hun stem uit.


  Mary, die vaak wordt geprezen om haar kledingkeuze, kreeg bijna dertig procent van de stemmen. De kroonprinses straalt 'het vertrouwen uit van een vrouw die weet wat voor haar werkt'. Máxima krijgt complimenten voor haar breedgerande hoeden, opvallende patronen en accessoires. Catherine is volgens het tijdschrift immer gracieus en weet altijd de juiste kleding voor de juiste gelegenheid te kiezen.

  18 augustus 2015 - 00:09