×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary meest elegante vrouw’

  Catherine op derde plek, Madeleine meest aantrekkelijke vrouw

  Kroonprinses Mary meest elegante vrouw’

  Kroonprinses Mary van Denemarken mag zich van de lezers van Hello! de meest elegante vrouw van het jaar 2013 noemen. De van origine Australische echtgenote van de Deense kroonprins Frederik kreeg 55 procent van de stemmen.


  Catherine, de vrouw van de Britse prins William, werd derde, achter actrice Olivia Newton-John.

  Ook onder de meest aantrekkelijke vrouwen scoren Europese royals goed volgens het tijdschrift. Prinses Madeleine van Zweden staat bovenaan die lijst, gevolgd door de actrices Jennifer Lawrence en Diane Kruger.

  13 januari 2014 - 10:35