×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary in actie tegen pesten

  Kroonprinses Mary in actie tegen pesten

  De Deense kroonprinses Mary gaat samen met handballer Mikkel Hansen de strijd aan tegen pesten. Op 7 januari presenteren ze een gezamenlijk initiatief in Silkeborg.


  Hansen is een van de beste handballers ter wereld. Hij werd met Denemarken in 2012 Europees kampioen. Hansen zet zich al langer in voor kinderen die gepest worden. Zo heeft hij een stichting die handbalkampen organiseert voor kinderen die het slachtoffer zijn van pesten.

  In Silkeborg zullen Hansen en de kroonprinses, die zich met haar eigen stichting ook inzet voor het wel en wee van kinderen, hun initiatief Antibulli presenteren. Het gaat om een website waar kinderen terecht kunnen die gepest worden. Ook voor ouders, leerkrachten, sporttrainers en anderen die veel met kinderen werken is de site belangrijk.

  Antibulli moet niet alleen een kenniscentrum met allerlei informatie worden over hoe pesten voorkomen kan worden, ook worden er activiteiten georganiseerd en kunnen kinderen oefeningen doen om te zorgen dat ze weerbaarder worden als ze worden gepest.

  24 december 2016 - 08:17