×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary in actie tegen pesten

  Kroonprinses Mary in actie tegen pesten

  De Deense kroonprinses Mary gaat samen met handballer Mikkel Hansen de strijd aan tegen pesten. Op 7 januari presenteren ze een gezamenlijk initiatief in Silkeborg.


  Handbal is een uiterst populaire sport onder kinderen in Denemarken. Zo'n 50.000 kinderen spelen de sport. Mary en Mikkel willen handbal leuker en veiliger maken door pesten te bestrijden.

  11 januari 2016 - 15:23