×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary deelt privéfoto’s na Faeröer-reis

  Kroonprinses Mary deelt privéfoto’s na Faeröer-reis

  De reis naar de Faeröer zit erop voor het Deense kroonprinselijk gezin. Na vier dagen op de autonome eilandengroep in de Atlantische Oceaan zijn kroonprins Frederik, zijn echtgenote Mary en hun vier kinderen weer huiswaarts gekeerd.


  Op de Facebookpagina van het Deense hof is een serie foto's van de reis gezet. De beelden, waaronder een foto van Frederik bij de hoogste waterval van de Faeröer en eentje van de prinsessen Isabella en Josephine op het koningsschip Dannebrog, zijn allemaal gemaakt door kroonprinses Mary.

  Frederik liet zondag aan de Deense omroep DR weten dat hij en zijn gezin een "geweldig" bezoek achter de rug hadden. "Het is lang geleden dat we hier voor het laatst zijn geweest", liet hij optekenen. De prins zag een duidelijke en zichtbare verandering ten opzichte van de vorige keer. Zo zag hij veel meer gemotiveerde jonge ondernemers. "Dat was voor mij heel mooi om te zien", aldus Frederik.

  Het gezin verbleef tussen de bezoeken aan het vasteland door steeds op het eigen schip. De Dannebrog diende als vervoermiddel, ontvangstruimte en hotel.

  27 augustus 2018 - 10:45