×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Haakon scheert baard tijdens gala

  Kroonprins Haakon scheert baard tijdens gala

  Kroonprins Haakon van Noorwegen heeft dinsdagavond voor een stunt gezorgd tijdens het galadiner in het Koninklijk Paleis in Oslo, ter ere van de tachtigste verjaardagen van zijn ouders koning Harald en koningin Sonja. Tijdens het diner verliet hij de tafel om zijn baard af te scheren.


  Aan het begin van de avond verscheen de Noorse kroonprins nog met baard op het balkon van het Koninklijk Paleis in Oslo en luisterde hij hoe duizenden Noren hun koningspaar toezongen. Daarna begeleidde Haakon de Deense koningin Margrethe naar het diner. Zijn echtgenote Mette-Marit verscheen bij het diner aan de hand van de Zweedse koning Carl Gustaf.

  Tijdens het galadiner moet Haakon kans hebben gezien de tafel te verlaten. Bij terugkomst nam hij met gladgeschoren wangen weer plaats naast de Zweedse koningin Silvia. Het Noorse koningshuis heeft op Instagram foto's geplaatst van de transformatie van de kroonprins.

  10 mei 2017 - 12:12