×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Haakon prijst Brazilië

  Noorse troonopvolger leidt handelsdelegatie

  Kroonprins Haakon prijst Brazilië

  Kroonprins Haakon van Noorwegen is begonnen aan zijn vierdaagse officiële bezoek aan Brazilië, de belangrijkste handelspartner van de Scandinaviërs in Zuid-Amerika. De Noorse troonopvolger leidt een handelsdelegatie op het gebied van handel en industrie, olie en energie, klimaat- en milieuonderzoek en onderwijs.


  De Noorse kroonprins arriveerde maandag in de hoofdstad Brasilia en werd verwelkomd op de luchthaven met de Braziliaanse vicepresident Michel Temer. Zij spraken over de steeds sterkere samenwerking tussen Noorwegen en Brazilië om het Amazoneregenwoud te beschermen. In het bijzijn van de pers complimenteerde prees Haakon Brazilië voor de indrukwekkende vooruitgang in de strijd tegen de ontbossing. Haakon noemde Brazilië een koploper op dit gebied. Noorwegen helpt Brazilië bij de strijd met een bijdrage van een miljard dollar.

  Dinsdag is Haakon in Rio de Janeiro. ''Ik kijk ernaar uit. Het programma voor de komende dagen is erg gevarieerd en interessant. In Rio de Janeiro ligt de focus op de vele zakelijke kansen die Brazilië aan Noorse bedrijven kan bieden. Woensdag en donderdag in Belèm richten we ons op duurzame ontwikkeling en het behoud van het milieu", zei de kroonprins.

  17 november 2015 - 11:15