×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Haakon mist trouwdag

  Kroonprins Haakon mist trouwdag

  Kroonprins Haakon van Noorwegen is donderdag in Genève voor een bijeenkomst van het bestuur van de Young Global Leaders Foundation. Hierdoor mist Haakon echter wel zijn trouwdag.


  Haakon en zijn vrouw Mette-Marit zijn donderdag namelijk vijftien jaar getrouwd. Destijds leverde het huwelijk nogal wat kritiek op, aangezien burgermeisje Mette-Marit werkte als serveerster, een nogal wild verleden had en ongehuwde moeder was.

  Vorige week miste Haakon ook al een feestelijke gebeurtenis: Mette-Marit vierde toen haar 43e verjaardag zonder haar man. De kroonprins was in Rio de Janeiro om de Noorse atleten aan te moedigen op de Olympische Spelen.

  25 augustus 2016 - 13:39