×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Frederik zegt Royal Run af

  Deense troonopvolger heeft opnieuw last van hernia

  Kroonprins Frederik zegt Royal Run af

  Kroonprins Frederik doet dit jaar niet mee aan de Royal Run. De Deense troonopvolger heeft opnieuw last van een hernia. Dit keer zit de pijn aan de linkerkant van zijn rug, heeft het Deense hof bekendgemaakt.

  Het gaat om lichte klachten, maar Frederik wil geen risico lopen door een lang stuk te gaan rennen. De kroonprins zou op 10 juni op drie verschillende plekken meedoen aan de Royal Run, een hardloopevenement in vijf verschillende steden. Frederik wilde in totaal ruim 16,6 kilometer afleggen.

  Frederik komt wel naar het evenement toe om de overige deelnemers aan te moedigen. Onder hen bevinden zich mogelijk zijn vrouw en kinderen. Vorig jaar verschenen kroonprinses Mary met Christian, Isabella, Vincent en Josephine aan de start van de One Mile Run in Kopenhagen. Het evenement werd toen voor het eerst georganiseerd vanwege de vijftigste verjaardag van kroonprins Frederik.

  Vorig jaar september ging de zoon van koningin Margrethe nog onder het mes vanwege een hernia. Frederik moest daarna twee weken revalideren.

  30 mei 2019 - 10:47