×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Na rugoperatie vanwege hernia: kroonprins Frederik weer aan het werk

  Na rugoperatie vanwege hernia: kroonprins Frederik weer aan het werk

  Kroonprins Frederik is twee weken na zijn hernia-operatie weer aan de slag gegaan. Hij verrichtte maandag in het Bella Center in Kopenhagen de opening van het internationale congres voor intelligente transportsystemen, ITS.


  Frederik (50) is beschermheer van de bijeenkomst, die drie dagen in het conferentiecentrum wordt gehouden. Dinsdag heeft hij ook een publiek optreden, wanneer hij spreekt bij een topconferentie van Danske Industri, met als motto 'Denemarken aan het werk, meer handen, meer hoofden'.

  Na zijn rugoperatie op 2 september was de agenda van de kroonprins schoongeveegd om hem tijd te geven voor herstel. Wanneer hij weer aan de slag zou gaan, werd niet gemeld. Sinds afgelopen donderdag verving hij als regent zijn moeder koningin Margrethe, maar daarvoor hoefde Frederik de deur niet uit.

  17 september 2018 - 20:08