×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary met kinderen uit varen

  Zeilvakantie in eigen land

  Frederik en Mary met kinderen uit varen

  De Deense kroonprins Frederik is na zijn bezoek aan Nederland aan boord van het koningsschip Dannebrog gestapt. Met zijn vrouw Mary en hun vier kinderen geniet de kroonprins de komende dagen van een zeilvakantie in eigen land, maakte het hof maandag bekend.


  Frederik, Mary en hun kinderen Christian (11), Isabella (10), Vincent (6) en Josephine (6) deden maandag onder meer de kliffen van het eiland Møn aan. Møns Klint is een populaire toeristenbestemming vanwege de krijtrotsen die tientallen meters boven de Oostzee uitstijgen.

  Volgens het Deense hof is het kroonprinselijk gezin nog een paar dagen de hort op met Dannebrog. Waar de reis naartoe gaat, is niet bekendgemaakt. Volgende week zit de vakantie voor Christian, Isabella, Vincent en Josephine er weer op. De zesjarige tweeling gaat op 15 augustus voor het eerst naar de Tranegard school in Hellerup, de school waarop ook hun oudere broer en zus zitten.

  Frederik was zondag nog in Nederland. In Enschede woonde hij de finale van het EK voetbal voor vrouwen bij. De Oranje Leeuwinnen wisten het Deense vrouwenelftal met 4-2 te verslaan en werden voor het eerst Europees kampioen voetbal.

  7 augustus 2017 - 23:19