×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Silvia: ‘vergeet kwetsbare kinderen niet tijdens coronacrisis’

  Ze houdt videoconferentie met kinderrechtenorganisaties voor

  Koningin Silvia: ‘vergeet kwetsbare kinderen niet tijdens coronacrisis’

  De koningin van Zweden zet zich al jaren in voor kansarme kinderen. Onder meer met haar Childhood Foundation. Ze nam het initiatief voor een digitale conferentie.


  Silvia gaf in de conferentie aan zich zorgen te maken om kinderen en jongeren tijdens de coronacrisis. Het doel van de videovergadering was om een beeld te krijgen van wat er al gedaan wordt om kwetsbare jeugd te beschermen. En wat er eventueel nog gedaan kan worden.

  Lees ook:

  Ook in Zweden zitten de kinderen (veelal) thuis. En ook daar spelen zaken als geen toezicht van leraren, financiële zorgen binnen het gezin en leerachterstanden een rol. Aan de conferentie namen naast Silvia en haar stichting ook onder meer Unicef en Save the Children deel.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  20 april 2020 - 10:27