×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Silvia kan meer kinderen helpen

  Stichting voor kansarme kinderen opgericht voor haar 70e verjaardag

  Koningin Silvia kan meer kinderen helpen

  Koningin Silvia heeft woensdag het bestuur ontvangen van de ‘Koningin Silvia Stichting Zorg voor Kinderen’, een stichting die is opgericht ter gelegenheid van haar 70e verjaardag vorig jaar.


  De stichting heeft in het najaar geld opgehaald dat gebruikt kan worden voor Zweedse en internationale projecten die kansarme kinderen over de hele wereld helpen een veilig en gelukkige jeugd te geven.

  De initiatiefnemers wilden met de stichting het werk dat koningin Silvia al jarenlang op dat gebied doet verder ondersteunen. "Als dank voor alles wat ze heeft gedaan en doet voor de kinderen over de hele wereld”, aldus voorzitter Olof Stenhammer.

  Het geschenk werd op 19 december aan Silvia overhandigd tijdens een gala in het Oscarstheater in Stockholm.

  15 januari 2014 - 16:07