×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Silvia heeft in Aken paraplu nodig

  Koningin Silvia heeft in Aken paraplu nodig

  De regen was spelbreker dinsdagavond bij de openingsceremonie van het CHIO in Aken, ook wel het Wimbledon van de paardensport genoemd. Koningin Silvia en koning Carl Gustaf hadden een grote paraplu nodig toen ze in een open koets uit de Zweedse koninklijke stallen een ereronde maakten over het wedstrijdterrein in Aken Soers.


  Zweden staat dit jaar in de schijnwerpers in Aken en vandaar dat koningin Silvia was gevraagd om het paardensportfestijn te openen. En hoewel de website van het Zweedse koningshuis de aanwezigheid van koning Carl Gustaf niet had aangekondigd, was hij wel meegekomen en nam hij maandag ook al deel aan de voorontvangst op het stadhuis van Aken.

  Eerder dinsdag maakte het koningspaar ook reclame voor het Europees kampioenschap ruitersport dat volgend jaar wordt gehouden in Göteborg.

  13 juli 2016 - 01:13