×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Silvia (74) van Zweden jarig

  Koningin Silvia (74) van Zweden jarig

  In Zweden hijsen de inwoners zaterdag de vlag voor de verjaardag van koningin Silvia. De echtgenote van koning Carl Gustaf viert zaterdag haar 74e verjaardag.


  Op de Facebookpagina van het Zweedse hof stromen de felicitaties binnen. Rond het middaguur klonken saluutschoten vanaf het eiland Skeppsholmen tegenover het koninklijk paleis in Stockholm.

  Vorig jaar vielen de verjaardag van Silvia en de daaropvolgende kerstviering deels in het water. Ze werd op op haar verjaardag ter observatie opgenomen in het ziekenhuis omdat ze duizelig was en last had van een verkoudheid. Twee dagen later mocht ze weer naar huis.

  23 december 2017 - 13:47