×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe: ‘Laten we Deense waarden beschermen’

  Verklaring Deense vorstin na aanslagen Kopenhagen

  Koningin Margrethe: ‘Laten we Deense waarden beschermen’

  Koningin Margrethe heeft de Denen zondag opgeroepen de eenheid in het land te bewaren na de aanslagen in Kopenhagen. "Het is belangrijk dat we in deze moeilijke tijd samen optrekken en bescherming bieden aan de waarden waarop Denemarken gebouwd is'', zegt de vorstin.


  Ook toonde koningin Margrethe haar diepste medeleven aan de geliefden van de dodelijke slachtoffers en aan de gewonde politieagenten.

  Bij de aanslagen in Kopenhagen vielen dit weekeinde twee doden en vijf gewonden. De Deense politie schoot zondag een man neer die verantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslagen op een cultureel centrum en de synagoge. In het cultureel centrum werd een 55-jarige bezoeker dodelijk getroffen tijdens een debat over godslastering en de vrijheid van meningsuiting. Drie politieagenten raakten gewond. In de nacht van zaterdag op zondag opende de dader het vuur op de synagoge in het centrum van de stad, waarbij een joodse beveiliger van 37 jaar werd doodgeschoten en twee agenten gewond raakten.

  Volgende maand gaan koning Willem-Alexander en koningin Máxima op staatsbezoek naar Denemarken.

  15 februari 2015 - 17:58