×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe II jarig

  Deense vorstin viert haar 74e verjaardag

  Koningin Margrethe II jarig

  De Deense koningin Margrethe II viert woensdag haar 74e verjaardag. Margrethe werd in 1972 koningin van Denemarken en is de op één na langstregerende monarch in Europa.


  De Deense koningin, de peettante van onze koning Willem-Alexander, viert haar verjaardag dit jaar in haar zomerresidentie Marselisborg nabij Aarhus. De Denen krijgen woensdag uitgebreid de gelegenheid de vorstin te feliciteren met haar 74e verjaardag.

  Het publiek kan terecht in de paleistuin om de jarige en haar gezin, die plaatsnemen op de veranda, toe te juichen. Na het ceremonieel vertoon met een muziekkapel en de wisseling van de wacht, betreden Margrethe, haar echtgenoot prins-gemaal Henrik en andere familieleden de veranda van het paleis.

  Felicitatieregister

  Bij de poort van het Gele Paleis (det Gule Palæ) aan de Amaliegade in Kopenhagen ligt woensdag tussen 10.00 en 14.00 uur een felicitatieregister klaar voor het publiek. Dit ligt op een steenworp afstand van het koninklijk paleis Amalienborg, waar Margrethe in 1940 geboren werd.

  16 april 2014 - 09:52