×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe gaat weer theaterkostuums ontwerpen

  Koningin Margrethe gaat weer theaterkostuums ontwerpen

  De Deense koningin Margrethe gaat opnieuw de kostuums en het decor ontwerpen voor een balletvoorstelling. Dat onthulde de Deense zangeres Nanna Øland aan het royaltyblad Billed-Bladet.


  Øland wilde alleen kwijt dat de voorstelling in 2019 in première gaat in de concertzaal van pretpark Tivoli. Waar het stuk over gaat of wat de titel is, wilde ze niet zeggen.

  Margrethe en Øland kennen elkaar al. Vorig jaar werkten ze nog samen aan de voorstelling Assepoester in Tivoli. Ook voor dat stuk ontwierp de koningin de kostuums en het decor. Øland was verantwoordelijk voor de muziek. Voor de nieuwe voorstelling zijn de rollen hoogstwaarschijnlijk hetzelfde verdeeld.

  Voor Assepoester ontwierp de Deense koningin ook al kostuums en decors voor onder meer de Notenkraker en vier voorstellingen over sprookjes van Hans Christian Andersen.

  2 september 2017 - 12:33