×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Harald stuurt condoleance naar Tanzania

  Koning Harald stuurt condoleance naar Tanzania

  Koning Harald van Noorwegen heeft een condoleancebericht gestuurd naar de Tanzaniaanse president John Magufuli naar aanleiding van de scheepsramp van afgelopen weekeinde in het Afrikaanse land.


  "Ik was diep bedroefd om het nieuws te horen over het verschrikkelijke ongeluk met een ferryboot bij Mwanza op het Victoriameer en het tragische verlies van levens als gevolg. Namens mijzelf en de Noorse bevolking stuur ik u mijn medeleven en vraag ik u mijn diepste sympathieën over te brengen aan de nabestaanden en getroffenen van deze tragische gebeurtenissen."

  Bij de ramp kwamen meer dan tweehonderd mensen om. Het schip was overbeladen en kapseisde bij het Ukerewe-eiland.

  25 september 2018 - 12:53