×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Harald mag weer naar huis

  Waarschijnlijk verlaat hij vandaag nog het ziekenhuis

  Koning Harald mag weer naar huis

  Na een paar dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen, mag de Noorse koning Harald (82) naar alle waarschijnlijkheid vrijdag weer naar huis.


  Dat meldt een woordvoerder van het paleis aan het Noorse Dagbladet.

  Opgenomen vanwege duizeligheid

  De vorst wordt voor het weekend nog ontslagen uit het ziekenhuis. Hij werd daar woensdag opgenomen vanwege duizeligheid. Eenmaal thuis gaat Harald echter niet meteen weer aan de slag, hij gaat eerst twee weken met ziekteverlof. Zijn zoon, kroonprins Haakon, neemt dan even zijn taken over.

  Haakon vaker regent van Noorwegen

  Het is niet voor het eerst dat Haakon ‘gepromoveerd’ wordt tot regent van Noorwegen. Vorige maand speelde een virale infectie koning Harald ook al parten. Ook toen nam zijn zoon de taken tijdelijk over.

  Bron: ANP

  10 januari 2020 - 12:49