×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe en Harald strijden in zeilregatta

  Koningen maken kans op zeilbeker

  Koning Felipe en Harald strijden in zeilregatta

  Koning Felipe heeft donderdag, in zijn eerste race bij de maandag zonder hem begonnen zeilwedstrijden om de Copa del Rey, met zijn schip ‘Aifos 500’ een zesde plek behaald. Dat is het op één na beste resultaat van zijn team in de Club Swan 50-klasse, waaraan ook de Noorse koning Harald deelneemt in de Fram XVIII.

  Na afloop van de race, de zevende sinds het begin van de zeilregatta, werd de rangschikking opnieuw opgemaakt en kreeg elke boot het puntentotaal dat correspondeerde met de plek in het voorlopig klassement. Daardoor zijn de onderlinge verschillen aanzienlijk teruggebracht.

  Zo staat koning Felipe met acht punten op de achtste plaats, zeven punten achter leider Ettore Mattiello met ‘Cuor di Leone’. Voor de herschikking stond Aifos op 26 punten achterstand. Voor koning Harald was de ‘reset’ nog voordeliger. Hij staat nu elfde met elfde punten, maar het verschil met de leider was daarvoor al opgelopen tot 41.

  Dat betekent dat de Italiaan Mattiello nog steeds favoriet is, maar dat met enige stuurmanskunst en wat geluk kunnen ook de twee koningen vrijdag en zaterdag nog meedingen naar de door Felipe uit te reiken beker.

  2 augustus 2019 - 14:24