×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kerstmis begint in Zweden al vroeg

  Kerstmis begint in Zweden al vroeg

  Voor de Zweedse koninklijke familie is het vrijdag al feest. Koningin Silvia viert dan haar 73e verjaardag en de hele familie is in Zweden.


  Ook prinses Madeleine is met haar gezin in Zweden. Vorig jaar sloeg zij de tradities rondom kerst over en was ze met haar man en twee kinderen in Londen. “Iedereen is thuis”, zei een woordvoerder van het hof tegen Expressen.

  Hoe koning Carl Gustaf Kerstmis viert met zijn familie, laat het hof echter niet los. “Ze vieren Kerstmis samen. De feestelijkheden beginnen al op 23 december, als de koningin jarig is.”

  20 december 2016 - 09:13